18. dic., 2017

CROS DE MALGRAT I DE GAVÀ

El divendres 8 de desembre es va celebrar el 23è Cros de Malgrat, amb la participació de dos atletes del CA Sant Just. En categoria sub 16 (cadet) Helena Moragas va guanyar la cursa femenina, pujant d’aquesta manera a la part més alta del podi i Pau Gordillo, també atleta sub 16 (cadet), va assolir la setzena posició a la cursa masculina.

El diumenge 10 desembre Gavà va ser l’escenari d’un nou Cros Escolar del Baix Llobregat, que alhora també ho era federat. En aquesta ocasió, 13 atletes del CA Sant Just hi van participar. A la categoria sub 18 (juvenil) Lara Virtus es va classificar en 16a posició. A la categoria sub 16 (cadet) Helena Moragas va ser 10a i Laia Díaz 20a. A la categoria sub 14 (infantil) Oriol Adell es va classificar en 25a posició i Eva Torres ho va fer en la 67a posició.

Els atletes més destacats van ser els més petits. A la categoria sub 12 (aleví) Ashenafi Micolau va ser el 4t classificat i Álvaro Mazana va ser el 30è classificat en categoria masculina i Laura Garrido va ser 25a i Meritxell Adell va ser 67a en categoria femenina. Finalment, a la categoria sub 10 (benjamí) Pau Castel va pujar al podi en assolir la segona posició, Gonzalo Mazana va ser 7è, Xavier Montesinos 8è i Erik Flores va ser el 31è classificat.